Kompetencer

Fullstack softwareudvikling

Softwareudvikling er en kernekompetence, som alle brølstærk konsulenter brænder for. Gennemsnitligt har en konsulent +8 års erfaring. Vi arbejder i både frontend og backend, hvor nogle af hovedkompetencerne hedder .NET, JAVA, Angular, React og Typescript.

Vi arbejder gerne agilt men falder ind i hvad end metode vores kunder benytter. Med os tager vi principper som SOLID, TDD og clean code, der hjælper med at sikre kvaliteten og holder kodebasen ren.

BI og datahåndtering

Vores BI- & dataspecialister automatiserer datahåndtering og rapportering med udgangspunkt i kundens eksisterende driftssystemer. Vi er specialister i integrationer til mange forskellige typer af systemer og skræddersyer en løsning med udgangspunkt i kundens behov.

Med mange års erfaring med at drifte omfattende systemer leverer vi BI løsninger i Power BI og Excel og anvender typisk SQL og Azure. Vi sørger for, at datamodellen er optimal, og at rapporterne opdaterer automatisk. Vores krydsfelt mellem software og BI gør os til den ideelle samarbejdspartner for udvikling og drift af BI- og dataløsninger.

DevOps

DevOps er et mindset hos den enkelte udvikler, der flytter deployment og driftansvar fra en traditionel operationsafdeling over til udviklerne. Dette kræver værktøjer og en platform, der understøtter netop dette.

Nogle af nøglekompetencerne vi har arbejdet med i dette felt er Kubernetes, Docker, GitLab CI/CD, Azure DevOps, AWS Codedeploy, AWS beanstalk, Prometheus, Elasticsearch, Kibana og Grafana. Og faktisk en hel del flere - værktøjskassen på dette område er omfattende, og der sker en hastig udvikling i dette felt.

Cloud og platform

AWS og Azure er goto platforme for mange projekter. Vi har stor erfaring med begge og har certificerede udviklere og arkitekter indenfor begge platforme. Vi har erfaring i at starte nye projekter op fra bunden, men vi falder også gerne ind i et eksisterende setup.

Cloud er dog ikke alt - on-premise og hybrid løsninger giver i nogle tilfælde god mening. Her kan vi hjælpe med at finde den rigtige hosting partner samt hjælpe med at designe og konfigurere en on-premise eller hybrid infrastruktur.

Kan vi hjælpe dig?

Thomas Fredsted
Stifter og Direktør
Passer vores kompetencer på dit projekt? Lad os drikke en kop kaffe og drøfte muligheder for samarbejde.