Karriere

Hvem søger vi?

I BRØLSTÆRK er vi altid på udkig efter gode folk. Og vi bliver ret begejstrede, hvis du…

  • Er datamatiker, datalog, softwareingeniør eller lignende
  • Befinder dig godt i en ekspertrolle hos kunder, hvor din erfaring virkelig kan gøre en forskel
  • Har en naturlig interesse for, hvad der rører sig indenfor dit felt – også på de emner, der ligger i udkanten af din faglighed og måske er et stykke inde i fremtiden
  • Fremfor alt bygger løsninger, der bunder i et solidt teoretisk fundament og er baseret på sunde principper og velovervejede teknologier

Ledige stillinger

BRØLSTÆRK-kulturen

Vi har et særligt fællesskab i BRØLSTÆRK. Vi betegner os selv som proaktive, samvittighedsfulde og så tager vi ansvar for vores opgaver. Selvom vi ikke mødes fysisk hver dag, har vi tæt daglig dialog, hvor vi deler og diskuterer faglige emner og opgaver. Simpelthen fordi, vi ikke kan lade være.

Vores struktur er flad, og vi bruger ikke meget tid på corporate bullshit – i stedet kommunikerer vi åbent og tager hinanden med på råd. Det er alt sammen med til at give en sund og rar atmosfære.

Det bedste af to verdener

I BRØLSTÆRK er vi on-site konsulenter, og det betyder, at du som konsulent bliver en vigtig og fast del af kundernes store projekter, hvor du kan teste dine faglige evner af. Samtidig er du en integreret del af den brølstærke start-up-agtige samhørighed.

Et brølstærkt bagland

Som konsulent i BRØLSTÆRK står du aldrig alene med et problem
– du har altid har et kompetent bagland, hvis du mangler sparring på en opgave. Og som ny medarbejder, bliver du teamet op med en af vores mere erfarne konsulenter, som vil agere mentor i hele din opstart. Fordi i BRØLSTÆRK deler vi vores viden og erfaringer. Vi tror på, at hvis vi hjælper hinanden, så vinder vi alle på den lange bane.

 

Vores læring

I BRØLSTÆRK er vi primært dataloger, datamatikere og ingeniører - den slags typer, som elsker at kode, og som er meget passionerede omkring vores håndværk.

Vi har øremærket en del af vores arbejdstid til, at vi kan udvikle os, både personligt og fagligt. Det foregår eksempelvis via interne læringsgrupper, hackathons, selvvalgte kurser, konferencer og certificeringer, open source-projekter eller ved at holde oplæg for både interne og eksterne netværksgrupper.

Vi sørger for at rammerne spiller – og så er det op til dig at forvalte din tid.

Rekrutteringsproces

For os er det helt afgørende at finde de rigtige match til BRØLSTÆRK. Derfor tager vi vores rekruttering seriøst. Vi har udformet en proces, som skal være med til at sikre os, at vi gør vores ypperste – hver gang.

  • Step 1: En indledende snak

Til en start inviterer vi dig til en indledende snak, hvor vores fokus går på at lære dig bedre at kende – vi er nysgerrige på dine faglige kompetencer, dine personlige kvalifikationer samt din motivation for at være gået i dialog med os. Den indledende snak er også din mulighed for at stille os alle de spørgsmål, du måtte have.

  • Step 2: Programmeringsopgaven

I anden del af vores proces, beder vi dig lave en programmeringsopgave derhjemme. Vi inviterer dig derefter endnu engang ind til en snak på vores kontor i Lystrup, hvor vi med udgangspunkt i programmeringsopgaven vil gå mere i dybden med dine faglige kompetencer. Her vil du udover Mads (Partner) også få lejlighed til at møde Jonas (Partner) samt Thomas (CEO).

  • Step 3: Ansættelse

Hvis begge parter ser mulighederne i et potentielt match, afstemmer vi afslutningsvist forventninger og andre praktiske detaljer, inden vi sætter en autograf på en kontrakt og byder dig stort velkommen til det brølstærke team.