Ydelser

Cloud og backend

Det er vores faste overbevisning at de nuværende public-cloud løsninger blot er starten på en længereværende trend der sætter dagsordenen for hvordan private og offentlige virksomheder ender med at bygge deres infrastruktur.

Derfor er cloud en stor del af vores kernekompetencer. Vi tilbyder certificerede cloud konsulenter i Amazon AWS samt Microsft Azure. Vores værktøjskasse er meget bred og vi ønsker at arbejde med den platform der giver mest værdi for den pågældende case og kunde.


Mobil og web

Vi ønsker at blive den tekniske partner i dine web- og mobilprojekter. Der er mange veje der fører til Rom og vi ønsker at du kommer derhen sikkert, til tiden og på budget.

Derfor tilbyder vi konsulenter der fokuserer bredt og derfor har kendskab til de mange veje. Gennem erfaring og forretningsindsigt kan de opstille fordele og ulemper og tilbyder både rådgivning og implementering.

Konkret opererer vi med app udvikling til Android og iPhone. Både native og cross platform.

Ved webudvikling er nøgleordene .NET, Umbraco, Sitecore, EpiServer, NodeJS, Bootstrap, Jquery, Angular, ReactJS


Drift

Enhver løsning kræver drift og vedligehold. Vi tilbyder drift, overvågning og alarmering på applikationsniveau men også på den underliggende infrastruktur.

De nuværende cloud platforme tager sig af de hele basale behov som strøm, backup, køling, skift af hardware og lignende. Der er dog stadig behov for overvågning og drift på cloud løsninger. Her kan vi hjælpe.

Vi drifter også private cloud løsninger som omhandler egne virtuelle servere, backup og restore scenarier.

© 2016 brølstærk.dk. All Rights Reserved.